hond in bed
Eindelijk een goede test om te bekijken of u geschikt bent om een hond te nemen.
1. Ga eens wandelen op straat met één arm zover mogelijk uitgestrekt. Probeer na een aantal passen om je arm nog verder uit te strekken. Zeg met een vriendelijke stem een aantal keren het commando VOLG. Roep nu een aantal keren wat harder dit commando. Schreeuw nu een keer “Stop nu eens met trekken”. Negeer hierbij de blikken van de voorbijgangers.
2. Vergeet de luxe BMW maar en koop meteen een stationwagen. Koop wat koekjes en wat botjes. Stamp de koekjes fijn op de bekleding van de stoelen en ook in de achterbak. Gooi de botjes los in de auto. Ga naar de kapper en vraag of je het vloerafval van de afgelopen week mee mag nemen en strooi dit in grote hoeveelheden in de auto over de bekleding. Maak nu met modder nog een paar mooie afdrukken op de bekleding en hark nog wat krassen op de buitenkant van de auto. Zo, perfect!
3. Maak je klaar om weg te gaan: Probeer zo stilletjes mogelijk weg te sluipen, loop tot halverwege het tuinpad en kom dan terug. Probeer het vijf minuten later nog eens. Ga maar weer terug en bel je vrienden maar op of ze naar jou toe kunnen komen i.p.v. jij naar hen.
4. Heeft u net de tuin zomerklaar? Vraag dan of de buurkinderen in de tuin komen voetballen.
5. Bindt twee vorken aan de hondenriem en hang deze aan de deurknop. Probeer meerdere malen om de riem stilletjes te pakken. Wanneer de vorken rinkelen, krab je jezelf hard aan je scheenbeen met de vorken. Herhaal deze procedure meerdere keren!
6. Herhaal alles wat je zegt tenminste 10 maal. Herhaal alles wat je zegt minstens…….
7. Als je bezoek hebt, laat hen dan op de bank gaan zitten en gooi meteen een zak met aardappelen van 20 kilo op hun schoot. Wrijf daarna meerdere malen met een natte spons in hun gezicht.
8. Ga oefenen om iets heel snel uit de ijskast te halen. Bedenk van tevoren wat je precies wilt hebben en waar het staat. Doe de deur open, pak wat je wilt hebben en sluit meteen de deur weer. Duurt dit langer dan 10 seconden? Helaas!! Dan ben je de inhoud van de koelkast voor een gedeelte kwijt.
9. Kun je tegen de rotzooi die een hond maakt? Probeer het volgende: Zorg eerst dat je hele huis hebt schoongemaakt. Gooi een emmer met modder over je net gedweilde keukenvloer, smeer de rest van de modder aan de zijkant van de keukenkastjes, van de koelkast en van de oven. Maak ook met modder een paar voetstappen op de vloerbedekking in de woonkamer en de hal. Steek je vingers in een bloempot en veeg ze af tegen de muur. Zo, hoe vind je dat het eruit ziet?
10. Hoe wen je aan je huis als je aan het schoonmaken bent? Begin met het zemen van de ramen. Zijn ze schoon? Prima. Maak nu je handen lekker vet en doe deze tegen de ramen. Herhaal dit minstens 2x per dag. Maak met een stofzuiger de vloer schoon, pak daarna een pot met zand en strooi deze over de vloer heen. Maak de vloer weer schoon. Herhaal dit ook minstens 2x per dag.
11. Ga eens op bezoek bij mensen die al een hond hebben en vraag hoe het in godsnaam zover met hen gekomen is dat ze toestaan dat hun hond zich af en toe zo idioot gedraagt. Vraag hoe ze het voor elkaar hebben gekregen dat de pup wat langer wil slapen, hoe ze de pup zindelijk hebben gekregen en hoe ze de hond tafelmanieren hebben geleerd. Geniet er maar van, want het zal de laatste keer zijn dat u antwoord krijgt op al uw vragen.
12. Om eens te ervaren hoe uw nacht er uit ziet als u een hond heeft (de meeste honden slapen in bed) ga dan om tien uur ’s avonds naar bed. Zet de wekker op middernacht en gooi jezelf met geweld op de grond. Leg een zware zak met aardappelen op het dekbed en probeer weer onder de dekens te komen. Zet de wekker op half zes en sla net voor je wakker wordt jezelf in het gezicht met een natte spons.
Heeft u na dit te hebben gelezen en gedaan nog geen zenuwinzinking, neem dan gerust een hond.
Wij wensen u veel plezier met uw hond!